Speciaal | Op maat

wat doet Prins te Paard?

Prins te Paard is te porren voor het theatraal aankleden of omlijsten van special events, openingen, nieuwjaarsborrels of andere gebeurtenissen. Van klein tot groot budget, van grote voorstelling tot verrassende aanpak of decor. Graag denken we met Prins-te-Paard blik mee. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bestemming Griend

Griend, mysterie midden in de Waddenzee, eiland voor vogels. Wij mochten er van Natuurmonumenten drie dagen naar toe. We maakten van onze bevindingen een ‘Griend experience’ voor Oerol festival 2017. Optimaal te beleven met analoge VR bril.

Lees hier meer

Windwachter

Kerstlunch provincie Flevoland

Opening Waterwerken Zuiderzeemuseum

Opening brug Vollenhove

decor 'Mannen og Hvalen' Etienne Borgers

opening Watersnoodstraat Zuiderzeemuseum

Cornelis verhalenvisser

Grote Rode Knop

opening Pier + Horizon

OPENING BRUG VOLLENHOVE

Prins te Paard verzorgde de opening van de nieuwe brug van Vollenhove. Het belang van deze verbinding tussen het oude en het nieuwe land lieten we zien door achtereenvolgens lopende en fietsende pioniers, kleine trekkers, grotere trekkers en reusachtige landbouwmachines over de brug de polder in te laten trekken. Dit alles achter een groot waterscherm met lichteffecten en gadegeslagendoor een brugwachter die ook zijn bescheiden steentje bijdraagt. Vanuit de polder keerden de pioniers terug met een reusachtige rode knop. Met een druk op deze knop door de bestuurders van de provincies en de gemeenten werd de nieuwe Vollenhoverbrug letterlijk geopend en was het tijd voor ‘het Venoose Skutien’ om onder de brug door te varen.

De prop uit deze de tentoonstelling: de rode knop, is ook te huur. Kijk in de outlet.

Enkele krantenartikelen over de opening van de Vollenhoverbrug:
in de Flevopost
in Blik op Nieuws

 

BRUG VOLLENHOVE

Aan de opening werkten mee

Rutger Bergboer / Liset Moerdijk / Aat Dirks / Merel Voorsluis / Laura Beuze / Edgar Waiboer / Truus Vlaming / Erwin Schemmekes / Danielle de Vet / Arne van Druten / Hanneke van Middelaar / Rianne de Reu / Sophie Gordeijns / Boukje de Vet / Roelina Lensen / Melle-Jan

DANK 1

Geluid en Licht:
Luimes AV
Joosten en Kuitenbrouwer

Watereffecten:
Peter Weevers / Bob Wisse / Peter Santing

Rode knop:
DEEN Composite BV

DANK 2

Provincie Flevoland / Royal Huisman Shipyards / BAM / Gemeente Noordoostpolder / Provincie Overijssel / Gemeente Steenwijkerland / watersportvereniging Stad Vollenhove / Stichting ’t Venose Skutien / Jan Kutschruiter / Isaac van Overbeeke / Piet Spigt / Joost & Afke Moerdijk / pioniers en trekkerschauffeurs/ en vele anderen

Dank 3

Foto’s website:
Koos Prins, Famke van Spaendonk

Menu sluit menu

PRINS TE PAARD
Havenweg 22

8308 RJ Nagele
06 166 00 477

icon-black-mail   icon-black-facebook  icon-black-twitter

Bewaren