PtP LAB

Wat is PtP LAB?

Onder de naam PtP LAB presenteert Prins te Paard experimenten, gaan we spannende samenwerking aan, voeren we educatieprojecten uit en organiseren we jongerenuitwisselingen. Het is een vrijplaats voor projecten die misschien geen theatervoorstelling zijn, maar wel in ons straatje passen.

YAGO empathie avontuur

In samenwerking met ROC Friese Poort in Emmeloord organiseerden we een empathie-avontuur voor alle eerstejaars studenten. Een beleving waarbij het ontmoeten van iemand die je niet kent centraal staat. Ingrediënten: 127 gesprekspartners, bijna 500 studenten, 8 personenbusjes, een emotionele wasstraat en een leegstaand fabriekspand.

Lees hier meer!

Operatie Watereffect

Derdejaars techniek van ROC Friese Poort ontwierpen watereffecten voor de voorstelling ‘Laaglanders’. Vervolgens hebben eerstejaars van het Zuyderzeelyceum de ontwerpen theatraal gepresenteerd. In de Deltahal van het Waterloopbos: decennialang dè plek in Nederland voor grote experimenten met water.

Lees meer

Combine-O-Saurus

Een oude combine die met wat kunst- en vliegwerk weer in de benen te krijgen was naar een oude loods in Emmeloord rijden en ‘m daar helemaal uit elkaar halen. En vervolgens ophangen aan 2 kilometer staaldraad. Vijf techniekstudenten van ROC Friese Poort, in het najaar van 2016.

Lees meer!

Inspiratiemiddag de Vulcaan

Theater na de dam '16

New letters to home '16

Uitwisseling 'de Vlucht' '15

Menu sluit menu

PRINS TE PAARD
Havenweg 22

8308 RJ Nagele
06 166 00 477

icon-black-mail   icon-black-facebook  icon-black-twitter

Bewaren