Grote rode knop

te huur

Voor het openen van grote (en kleine) wegen, bruggen of events. Gebruikt bij de opening van de brug Vollenhove. Te huur, eventueel inclusief witte overalls en rode bouwhelmen. Liever een complete openingsact? Dat kan ook.

 

 

Witte bloempotjes

prijs in overleg

Circa vijfduizend witte bloempotjes. In de voorstelling Firmy Glas gebruikt als decor. Bewezen stevig en handzaam. Elke voorstelling door vier Poolse kasmedewerkers in rijtjes op de vloer uitgezet en de volgende dag tijdens de pre-set door ons weer opgestapeld. Totaal twee pallets vol: te huur of te koop (exclusief de Zweedse opzetranden).

Publieksdekens

te huur

Publieksdekens. Circa 80 zogenaamde verhuisdekens. Grijs met blauw-wit-gele streep. Gebruikt bij diverse voorstellingen om het publiek warm te houden. Vraag naar de voorwaarden.

 

locatiekeuken

te huur

Kleine inklapbare keuken op wielen. Voor een kleine crew of voor publieksontvangst. Met twee elektrische kookplaten en een koffiezetapparaat(je). Alles werkt, zelf voor stroom, water en een passende koffiekan zorgen. Evt met boiler voor warm water.

 

Hoogwaterset

te huur

Pallet vol zandzakken. Onder andere gebruikt in de voorstelling Waterwolf voor het vastleggen van de eilanden in het waterbasin. Handig bij elke locatieproductie. Inclusief schep, zelf zand regelen.

 

Productiestep

te huur

Productiestep. Snel van A naar B op een grote locatie met deze step. Ook handig op straattheaterfestivals om snel wat uit de te-ver-weg-geparkeerde bus te kunnen halen. Inclusief slot.

 

laarzenverzameling

te leen

Laarzenverzameling. Onmisbaar bij een locatieproductie. Inclusief authentieke Lunatics-exemplaren. Ook geschikt als kostuum.

 

Gouden fiets

ruilen

Gouden fiets. Voor kleine prins of prinses. Op Koningsdag in stijl achter de muziek aan of om bling-bling te crossen op het erf. Ruilen tegen grotere.

 

 

Kassabord

te leen

Verlicht kassabord. Weegt niet veel: snel neer te zetten en op te ruimen. Pas op voor wegwaaien. Met lang snoer.

 


Menu sluit menu

PRINS TE PAARD
Havenweg 22

8308 RJ Nagele
06 166 00 477

icon-black-mail   icon-black-facebook  icon-black-twitter

Bewaren