Operatie Watereffect juli 2017

brugklasleerlingen Zuyderzeelyceum presenteren:

Op 6 en 7 juli presenteerden brugklasleerlingen uit de theaterklas van het Zuiderzeelyceum in Emmeloord een theatraal experiment. Het was de eerste test van nieuwe watereffecten die door studenten van ROC Friese Poort zijn ontworpen. Deze natte ‘special effects’ gaan een rol spelen in ‘Laaglanders’, de nieuwe voorstelling van Prins te Paard die eind september op Schokland speelt.

watereffecten door 3e jaars ROC Friese Poort

De derdejaars techniekstudenten van ROC Friese Poort zijn aan de slag gegaan met nozzles, nevels, pompen en slangen. De prototypes waren aan het einde van het schooljaar af: tijd om de locatietheaterbestendigheid te testen. Op echt publiek.

in de Deltahal in het Waterloopbos

Natuurmonumenten stelde de Deltahal van het voormalig Waterloopkundig Laboratorium beschikbaar. Een mooiere plek voor een waterexperiment bestaat niet! Iedereen was welkom om deze eerste tests bij te wonen.

foto's van Kenneth Stamp

Bekijk hier de foto’s die Kenneth Stamp maakte op 7 juli.

Credits

Theaterklas van het Zuyderzeelyceum Emmeloord

Damian Flantua, Ellen de Lange, Rainer Lourens, Nicole O’Brien-Deac, Lotte Gaal, Camilla Griep, Fleur Weultjes, Ayna Tabassum
begeleid door: dramadocent Suzan van Eerdt.

Derdejaars techniek ROC Friesche Poort Emmeloord

Studenten: Wilmer Meuleman, Bertus Post, Mark Snijder, Arie Stehouwer, Corstiaan Troost, Bas Andela, Steven Bisschop, René Mueller, Herben Poelsema, Gerko Popall, Klaas Romkes, Brent Smit, Jason van der Spoel, Hein Hakvoort, Mark Hetebrij, Wouter Kramer, Jay Rijke, Sven van Rooijen, Maeike Zonderland, Anton Arts, Lute Harm Beens, Maik Bisschop, Jan Bosma, Jacob Broersma, Hindrik Hof, Tom Lagendijk, Tom van Steenoven, Johan Zijlstra

Docenten: Ger Dijkstra, Peter Verhagen, Dirk Boere, Jan Brouwer

met dank aan!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Prins te Paard

Rutger Bergboer, Liset Moerdijk, Madee Snijder (stagiaire Artez Zwolle).

Helpers, bouwers, sjouwers: Bas Klaui, Silke Bergboer, Randi Oostenga, Aukje van der Molen.

 

Bewaren

Bewaren

Menu sluit menu

PRINS TE PAARD
Havenweg 22

8308 RJ Nagele
06 166 00 477

icon-black-mail   icon-black-facebook  icon-black-twitter

Bewaren